Ректор ДДУВС: «Тризуб – символ прагнень українців до волі, незалежності і процвітання!»

Новини університету

День Державного Герба України розпочався у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ з урочистого шикування. Яким був захід – докладніше у нашому матеріалі.

Зі словами привітання до усіх присутніх звернувся ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко. Він зазначив, що День Державного Герба – це знакова дата для українського народу.

«Тризуб об’єднує українських патріотів, які сьогодні захищають наш суверенітет і територіальну цілісність України. Він був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності і процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок із Батьківщиною. На поліцейській формі та жетоні також міститься Тризуб, що символізує службу в ім’я Батьківщини», – підкреслив Андрій Євгенович.

З нагоди державного свята подяку Міністра внутрішніх справ оголошено курсантці 2 курсу факультету кримінальної поліції Ользі Бойко, курсанту 2 курсу факультету превентивної діяльності Іллі Зіньковському, курсанту 2 курсу факультету превентивної діяльності Владиславу Підгірному, курсанту 4 курсу факультету стратегічних розслідувань Ернесту Кошевцю.

 

 


526