Майбутні поліцейські удосконалюють навички англомовного офіційно-ділового спілкування

Новини університету

«Порядок денний асоціації Україна-ЄС» – цю тему обговорили у ході засідання круглого столу на кафедрі українознавства та іноземних мов факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Захід проведено англійською та українською мовами.

На початку роботи завідувачка кафедри Алла Колеснік відзначила важливість і необхідність ознайомлення здобувачів вищої освіти з міжнародними документами, які визначають напрямки розвитку України, та здійснення аналізу англомовних версій таких документів з метою всебічного усвідомлення поставлених завдань.

У роботі круглого столу взяли участь курсанти 3-го курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та органів досудового розслідування.

Здобувачі вищої освіти обговорили важливі питання, які стосуються мети, значення та виконання Угоди про Асоціацію Україна-ЄС. Більш детально проаналізували принципи, інструменти та ресурси для імплементації документу.

У результаті роботи круглого столу курсанти отримали необхідний досвід підготовки та виголошення доповідей англійською мовою з актуальних питань розвитку міжнародної взаємодії та успішної інтеграції України до Європейського Союзу.

 

 


412