Науковці ДДУВС – учасники круглого столу, присвяченого підсумкам економічного форуму в Давосі

Новини (Академічна доброчесність)

Рада «Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти» (УАРМБО) провела онлайн круглий стіл «Сучасні тренди в економіці та роль бізнес-освіти», присвячений підсумкам економічного форуму в Давосі.

Завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності ДДУВС Марія ВАКУЛИЧ є членом УАРМБО та прийняла участь у роботі круглого столу щодо обговорення питань розробки стандартів якості та процесів оцінки, які спрямували б розвиток навчальних програм закладів вищої освіти України в напрямку досягнення міжнародних стандартів.

Основна мета круглого столу: поширення інформації про нові світові тренди та ризики а економіці, коригування освітніх програм у варіативній частині та зміцнення світоглядних позицій викладачів університету.

Спікерами заходу виступили:

− Олена Яковлева, голова Ради УАРМБО, професор;

− Юрій Єхануров, прем’єр міністр України 2005-2006 років, професор;

− Світлана Ковальчук, виконавча директорка YES (Yalta European Strategy), представниця проекту Фонду Віктора Пінчука;

− Олена Никифорук, завідувачка відділу розвитку виробничої інфраструктури Інституту економіки та прогнозування НАН України.

Участь у заходах подібного рівня формує можливості для прогресивного розвитку навчальних програм ДДУВС, формування стратегічних пріоритетів забезпечення якості освітньої діяльності в університеті, високого рівня задоволеності якістю освітніх послуг усіх учасників освітнього процесу.

Виступ Світлани Ковальчук, виконавчої директорки YES (Yalta European Strategy)
Виступ Олени Яковлевої, голови Ради «Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти» (УАРМБО)

 

 


379