Фахівці ДДУВС вивчають сучасні економічні та бізнес-тренди

Новини університету

Радою «Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти» (УАРМБО) було проведено круглий стіл на тему «Сучасні тренди в економіці та роль бізнес-освіти». До участі в ньому долучилася і представниця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності Марія Вакулич.

Захід був присвячений підсумкам економічного форуму в Давосі та проходив в онлайн-форматі.

Марія Вакулич взяла участь в обговоренні питань розробки стандартів якості та процесів оцінки, які спрямували б розвиток навчальних програм закладів вищої освіти України в напрямку досягнення міжнародних стандартів.

Головною метою круглого столу стало поширення інформації про нові світові тренди та ризики в економіці, коригування освітніх програм у варіативній частині та зміцнення світоглядних позицій викладачів університету.

Серед спікерів заходу – голова Ради УАРМБО Олена Яковлева, прем’єр-міністр України 2005-2006 років Юрій Єхануров, виконавча директорка YES (Yalta European Strategy) Світлана Ковальчук, завідувачка відділу розвитку виробничої інфраструктури Інституту економіки та прогнозування НАН України Олена Никифорук.


Як зазначає Марія Вакулич, участь у заходах подібного рівня формує можливості для прогресивного розвитку навчальних програм ДДУВС, стратегічні пріоритети забезпечення якості освітньої діяльності у закладі, а також високий рівень задоволеності якістю освітніх послуг усіх учасників навчального процесу.

 

 


352