Ректор ДДУВС: «Стажування для курсанта – це колосальний досвід!»

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч ректора полковника поліції Андрія Фоменка із курсантами 4 курсу факультету стратегічних розслідувань, які направляються на стажування на посади у підрозділах стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Захід проходив відповідно до санітарно-протиепідемічних норм. Докладніше про інструктаж – у нашому матеріалі.

Участь у заході також взяли перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, декан факультету стратегічних розслідувань підполковник поліції Владислав Лазарєв, завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань підполковник поліції Дмитро Санакоєв. Серед гостей зустрічі – начальники відділів Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР Національної поліції України майор поліції Антон Макашов та підполковник поліції Ірина Твердоступ.

Ректор ДДУВС Андрій Фоменко зазначив, що курсанти факультету стратегічних розслідувань, які закінчують навчання цього року, стануть першими випускниками, які працюватимуть у новому, єдиному в Україні підрозділі.

«Вас вже чекають на місцях і будьте певні: ви матимете практичних наставників. Відповідально поставтесь до нових обов’язків та постійно вдосконалюйте свої навички, дотримуйтесь дисципліни. Будь-які питання ви зможете поставити практикам. Та головне – не підведіть наш заклад та своїх наставників. Ви отримаєте колосальний досвід під час стажування», – підкреслив Андрій Євгенович.

Окрім цього, ректор зауважив, що освітня програма, за якою навчалися курсанти факультету стратегічних розслідувань, була ретельно розроблена спеціальною робочою групою, до складу якої увійшли практики за напрямом. Освітню програму створено з метою підвищення рівня практичної складової у підготовці курсантів для служби у підрозділах стратегічних розслідувань за напрямком протидії організованим формам злочинності. У подальшому планується вдосконалювати програму, доповнювати її та враховувати побажання випускників.

«Ми чекатимемо на ваші враження від стажування. До того ж, ми не прощаємося з вами, будемо постійно спілкуватися та взаємодіяти. Бажаю вам успіхів, натхнення і цілеспрямованості», – промовив ректор ДДУВС.

У ході інструктажу курсантам було доведено строки та послідовність проходження етапів стажування, акцентовано на неухильному виконанні вимог програми стажування та підготовці всіх необхідних документів, окреслено особливості процедури його захисту у формі поліцейського квесту, а також проходження державної атестації.

 

 


1 136