Звернення ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрія Фоменка з нагоди Міжнародного дня захисту прав жінок і миру

Новини університету

В Україні та світі 8 березня відзначається Міжнародний жіночий день. З 1977 року свято є офіційно затвердженим Організацією Об’єднаних Націй. У багатьох країнах цей день пов’язаний із захистом прав жінок і міжнародного миру.

У нашому суспільстві з давніх-давен жінки користуються належною шаною та повагою, а їх внесок у суспільні процеси важко переоцінити. В усіх сферах українські жінки досягають значних висот, роблять успішну кар’єру, дарують нове життя та реалізовують себе у материнстві.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ пишається своїми представницями. Шановні колежанки, студентки, курсантки, ваш внесок у загальний доробок нашого університету – неоціненний. Ви працюєте з повною віддачею, прагнучи досягти найвищих результатів, і цих результатів неодмінно досягаєте.

Ми вдячні вам за вашу терпимість, за вашу натхненність і за ваше ставлення до роботи та навчання. Ми дякуємо вам за те, що ви створюєте в колективах атмосферу підтримки, взаємної поваги та гармонії – всього того, що так потребує наше суспільство.

Бажаю натхнення до реалізації задумів, успішних проєктів, суспільного визнання, упевненості у власних силах! І нехай підтримка рідних, друзів і колег буде надійною опорою на життєвому шляху!

Андрій Фоменко

З повагою ректор університету
Андрій Фоменко

 


975