ІІІ Міжнародний Воркшоп «Мультидисциплінарні виклики у сфері Європейської інтеграції досвід Балканських країн» в межах проєкту Еразмус+ Жан Моне

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Центр досконалості імен Жана Моне Львівського національного університету імені Івана Франка «Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій» запрошує взяти участь у ІІІ Міжнародному Воркшопі «Мультидисциплінарні виклики у сфері європейської інтеграції: досвід балканських країн».

Захід відбудеться 14 квітня 2021 р. (10:00-13:00) та 15 квітня 2021 р. (10:00-13:00).

Захід відбуватиметься на платформі MSTeams. Остаточну програму буде надіслано учасникам безпосередньо перед заходом.

Метою заходу є вивчення досвіду Балканських країн у цій сфері і порівняння зі здобутками країн-учасниць Східного Партнерства. У воркшопі передбачено наступні сесії:

• Досвід викладання і дослідження Європейських Студій у балканських країнах.

• Вплив досліджень у сфері європейських студій на національні практики законодавчого і регуляторного узгодження зі стандартами ЄС у сфері цифрової економіки, електронної комерції, цифрових індустрій тощо у балканських країнах та державах Східного Партнерства.

• Виклики для європейських студій у країнах Балкан і Східного Партнерства.

Мова заходу: англійська.

Крайній строк реєстрації: 15 березня 2021 року.

Форми для заповнення за посиланням.

Публікації: виступи, презентовані на заході, будуть братися за основу спеціального випуску матеріалів заходу. Анотації виступу обсягом до 500 слів слід додавати до реєстраційної форми.

Контактна особа: Оксана Головко-Гавришева, завідувач Центру досконалості імені Жана Моне ЛНУ імені Івана Франка – wurces@gmail.com

 


355