Чемпіонат України з рукопашного бою приніс спортсменам ДДУВС нові нагороди!

Новини університету

XXI чемпіонат України з рукопашного бою нещодавно відбувся у Києві. Участь у змаганнях взяло майже 300 спортсменів з усієї країни. За перемогу також змагалися представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Суперники боролися на перемогу у 7 вагових категоріях та демонстрували свої навички у трьох основних розділах: «легкий контакт», «дозований контакт», «демонстрація техніки».

За результатами напружених поєдинків у розділі «дозований контакт» третє місце посів курсант факультету кримінальної поліції Єгор Набока. Також третім у розділі «легкий контакт» став курсант факультету стратегічних розслідувань Олександр Первак. Студент юридичного факультету Артем Гончаренко посів 3 місце у розділі «легкий контакт» та 1 місце у розділі «демонстрація техніки».

«Хлопці пройшли нелегкий етап підготовки, адже конкуренція на змаганнях була жорсткою: серед конкурентів – представники спецпідрозділів. Наразі готуємося до турнірів світового рівня та сподіваємося на іще кращий результат», – розповідає тренер збірної, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Білан.

 

 


359