У ДДУВС відбулися загальноуніверситетські змагання з гирьового спорту

Новини університету

Традиційний Чемпіонат ДДУВС з гирьового спорту зібрав найсильніших курсантів та студентів закладу вищої освіти. Помірятися силами виявили бажання більше тридцяти спортсменів і спортсменок.

Призові місця та грамоти розігрувались у восьми вагових категоріях. Боротьба була запеклою та видовищною, а підтримка вболівальників гарячою.

У напруженій боротьбі перше командне місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції (з результатом 54 бали). Поступившись двома балами переможцям, друге місце посіла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування (з результатом 52 бали). Трете місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності (з результатом 40 балів), а четверте місце – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань (з результатом 37 балів).

Перше місце у ваговій категорії до 63 кг посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Богдан Купрій (з результатом 4 поштовхи). У ваговій категорії до 68 кг чемпіоном став курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Денис Жернаков (з результатом 10 поштовхів). У ваговій категорії до 73 кг першість здобув курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Роман Вознюк (з результатом 11 поштовхів). У ваговій категорії до 78 кг чемпіоном став курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Денис Азаров (з результатом 15 поштовхів). У ваговій категорії до 85 кг чемпіоном став курсант підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олег Макєєв (з результатом 32 поштовхи). У ваговій категорії до 95 кг першість здобув курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Юрій Зубик (з результатом 53 поштовхи), а у ваговій категорії понад 95 кг першість здобув курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Олексій Корячка (з результатом 39 поштовхів).

Серед жінок у абсолютній ваговій категорії здобула перше місце курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Ксенія Краснікова (з результатом 82 ривки). Друге місце посіла курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Лілія Палчинська (з результатом 44 ривки), третє – курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Юлія Пугачова (з результатом 8 ривків).

Змагання були організовані спільними зусиллями кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Головним суддею змагань був старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Валерій Біліченко, суддями: викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки викладач кафедри Дмитро Анісімов та викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Євген Гіденко.

За словами Валерія Біліченка, завдяки проведенню чемпіонату було сформовано та затверджено основний склад команди університету для подальшої участі в обласних та всеукраїнських змаганнях.

 

 


1 047