55 років з дня заснування: чим пишається ДДУВС?

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

За 55 років Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ устиг підтвердити звання провідного юридичного закладу регіону. Але на цьому наші здобутки тільки починаються. До 55 річниці з дня заснування закладу ми підбиваємо підсумки останніх досягнень. І, звичайно ж, будуємо нові плани!

Зміцнюємо науковий потенціал!

Наші навчально-наукові праці здобувають призові місця у Конкурсі на краще видання в системі МВС України. Так, рекордну кількість перемог мали у 2019 році – 6 призових місць у різних номінаціях, а також у 2020 році – 5 призових місць.

Кожного року на базі університету проводиться значна кількість заходів наукового спрямування. У 2020 році організовано рекордну кількість заходів – 50, з них 12 – міжнародного рівня.

Четвертий рік поспіль університет проводить Всеукраїнський конкурс на краще правниче видання. З кожним роком кількість видань, які надсилаються закладами вищої освіти та науковими установами України, збільшується. У 2020 році до ДДУВС надійшло понад 120 таких видань із різних регіонів України.

Готуємо до практичної діяльності нового формату поліцейських офіцерів громад!

118 поліцейських із 16 областей України вже стали офіцерами громад за підсумками четвертої хвилі підготовки. Навчання на базі ДДУВС тривало майже 3 місяці. За цей час до навчального процесу залучили найкращих інструкторів, досвідчених правоохоронців, представників соціальних служб та ICITAP.

Збільшуємо спектр міжнародного співробітництва!

У 2019-2020 навчальному році з іноземними закладами вищої освіти було укладено 5 угод про співпрацю у сфері підготовки правоохоронців, а також освітньої та наукової діяльності.

Окрім цього, Дніпропетровській державний університет внутрішніх справ прийняв 22 іноземні делегації із 49 представниками іноземних держав.

У рамках співробітництва 34 фахівці закладу взяли участь у 13 міжнародних наукових стажуваннях та 11 міжнародних конференціях.

Допомагаємо під час карантину!

На базі ДДУВС у 2020 році було відкрито координаційний центр «Я –волонтер». Курсанти, студенти та фахівці закладу допомагали маломобільним групам населення, які опинилися в особливій небезпеці з початком пандемії. За час існування координаційного центру на «гарячу лінію» університету надійшло 617 дзвінків, а волонтери надали соціальну допомогу 7089 особам.

Підкорюємо спортивні вершини!

Серед наших спортсменів – призери чемпіонатів світу та Європи з козацького двобою, ММА, рукопашного бою та дзюдо.

Щороку ми здобуваємо нові спортивні перемоги на національному та міжнародному рівні.

Третій рік поспіль збірна університету перемагає у «Динаміаді», що проводиться серед команд об’єднаних колективів фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб Дніпропетровської області.

Великою популярністю серед студентів і курсантів користуються змагання зі змішаних єдиноборств. Так, відкритий чемпіонат міста Дніпра з ММА проводиться в університеті вже п’ятий рік поспіль і збирає в октагоні безліч талановитих бійців.

 

 


1 117