Шановні здобувачі освіти, працівники та ветерани Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Новини університету

Колегія Міністерства внутрішніх справ України вітає вас із 55-ю річницею заснування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Заклад вищої освіти, здійснюючи випуск нових поколінь фахівців із сучасним світоглядом, творчим мисленням та активною громадянською позицією, є фундаментом у розбудові сильної, незалежної, високорозвиненої європейської держави.

Університет є лідером надання вищої освіти, відомим своїми новаціями в освітній діяльності, модернізацією змістовної складової фахової освіти та активною інтеграцією в європейський освітній та науковий простір.

Упродовж 55 років заклад освіти впевнено демонструє високі показники в підготовці кваліфікованих кадрів, а його випускники є міцною запорукою подальшого розвитку.

Упевнені, що високий професіоналізм, патріотизм, працелюбність та самовідданість справі навчання та виховання молоді у кращих традиціях українського суспільства сприятимуть зміцненню нашої держави та залишатимуться основними принципами роботи й надалі.

Переконані, що попереду колектив університету очікують нові звершення на освітній та науковій ниві, а також досягнення в почесній справі виховання майбутніх правоохоронців.

Бажаємо всім миру, добробуту, нових здобутків в ім’я нашої рідної землі.

Слава Україні!

 

 


421