Колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з нагоди 55-ї річниці утворення закладу вищої освіти

Новини університету

Шановні колеги, курсанти та студенти!

На всіх етапах розвитку України важливе значення надається підготовці правоохоронних кадрів. Цю шляхетну справу вже 55 років поспіль здійснює Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. З кожним етапом становлення навчального закладу відбувалось вдосконалення освітнього процесу, розширювався спектр спеціальностей, запроваджувались сучасні інформаційні технології та зміцнювалась навчально-матеріальна база.

Ювілей – це не лише можливість вкотре переосмислити зроблене, підбити певні підсумки, відзначити високий професіоналізм, а й разом виробити нову стратегію діяльності.

Ми завжди прагнули, щоб наш випускник став справжнім фахівцем, обізнаним і культурним, готовим професійно підтримувати публічну безпеку та порядок, бути гідним громадянином і патріотом своєї держави.

Переконаний, що всі разом ми й надалі будемо зберігати та примножувати традиції своєї альма-матер, сприяти прогресу наукової думки, робити достойний внесок у розвиток української вищої школи та безпеку суспільства.

Тож бажаю всьому колективу університету натхнення й удачі в усіх починаннях. Зичу, щоб життя у всіх його проявах надихало вас на нові звершення та дарувало багато неповторних вражень і щасливих днів!

Андрій Фоменко

З повагою ректор університету
Андрій Фоменко

 


1 194