УВАГА! ЩОРІЧНІ КОНКУРСИ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЙ ДЛЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

Новини Ради молодих вчених ДДУВС

Шановні молоді вчені!

1. Щорічний конкурс на здобуття Премій Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок

Премія присуджується за видатні досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок і стверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі. На здобуття премії можуть висуватись наукові праці, опубліковані у закінченій формі не менше, ніж за рік до їх висунення. У конкурсі на здобуття премії можуть брати участь наукові працівники, докторанти, аспіранти та інженерно-технічні працівники установ, організацій, підприємств України, Національної академії наук України, галузевих академій наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації як індивідуально, так і у складі колективу претендентів.

Строк подачі матеріалів з супроводжуючими документами – щорічно до 1 квітня.

Нормативне регулювання: zakon.rada.gov.ua

 

2. Стипендії Президента України для молодих вчених НАН

Стипендії Президента України для молодих вчених НАН України для найбільш талановитих молодих учених (далі стипендії) призначаються з метою підтримки молодих учених, які здійснюють перспективні наукові дослідження в галузі природничих, технічних, гуманітарних і суспільних наук.

На здобуття стипендій можуть бути висунені наукові співробітники, аспіранти, стажери-дослідники та інженерно-технічні працівники наукових установ, організацій та підприємств НАН України, яким не виповнюється 35 років на час присудження стипендії. Особи, які бажають здобути стипендії, повинні мати опубліковані наукові праці, науковий доробок та можливість проводити наукові дослідження.

Строк подачі матеріалів з супроводжуючими документами – конкурс проводяться двічі на рік – до 25 квітня та до 25 вересня.

Нормативне регулювання: zakon.rada.gov.ua

 

3. Іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук

Дедлайн: до 30.04.2021 р.

Деталі: zakon.rada.gov.ua

 

 


395