Зустріч міністра у справах ветеранів з ректором ДДУВС: ключові результати

Новини університету

Пані міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна сьогодні відвідала Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та в ході робочого візиту зустрілася з ректором полковником поліції Андрієм Фоменком.

У рамках бесіди ректор ДДУВС презентував діяльність закладу, а також розповів про ключові локації та тренінгові центри, за допомогою яких відпрацьовують отримані знання майбутні поліцейські.

Як зауважив Андрій Фоменко, практична складова у процесі навчання курсантів має неабияке значення, тож, саме цьому напряму приділяється особлива увага.

У ході зустрічі міністр у справах ветеранів мала змогу побачити основні локації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Так, Юлія Лапутіна ознайомилась із діяльністю психотренінгового комплексу та зацікавилася процесом реабілітації ветеранів АТО / ООС та членів їхніх сімей, що здійснюють психологи центру.

За результатами зустрічі міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна та ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко домовилися про співпрацю та подальшу взаємодію.

Міністр у справах ветеранів також зустрілася із курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вона акцентувала увагу на важливості комунікації поліцейських з громадянами, адже спілкування є одним із ключових засобів реалізації усіх напрямів правоохоронної діяльності.

Курсанти ДДУВС долучилися до бесіди та ставили питання.

Зазначимо, що Юлія Лапутіна брала активну участь у звільненні Краматорська у 2014 році. Вона також стала ініціатором акції «Краматорськ – це Україна», яку підтримали в інших містах. Одним з найважливіших завдань на посаді міністра у справах ветеранів Юлія Лапутіна вбачає психологічну реабілітацію учасників бойових дій.

 

 


698