Протидія домашньому насильству: специфіку роботи презентували курсантам ДДУВС

Новини університету

Усе про «ПОЛІНУ»: члени мобільної групи з реагування на факти домашнього насильства зустрілися із курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Майбутні поліцейські з факультету превентивної діяльності мали змогу дізнатися про діяльність мобільних груп безпосередньо від практиків, зокрема, про форми та методи роботи, спрямовані на попередження, виявлення та припинення домашнього насильства.

Бесіду із курсантами проводили представники сектору протидії домашньому насильству: старший лейтенант поліції Павло Гаркавенко, капітан поліції Дмитро Штеник, старший лейтенант поліції Дар’я Попова, лейтенант поліції Наталія Жигунова, лейтенант поліції Павло Локоть.

Також серед спікерів – слухач 3 курсу ДДУВС Єгор Бочаров, який наразі відряджений до підрозділу за системою «2 роки курсант – 1 рік слухач».

Правоохоронці розповіли курсантам про специфіку підрозділу, новації складання адміністративних матеріалів на кривдників та в цілому охарактеризували ситуацію із домашнім насильством у країні.

 

 


565