ДДУВС розширює простір молодіжних можливостей!

Новини університету

Меморандум про співпрацю сьогодні було підписано між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Молодіжним центром міжнародного партнерства позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради. Подробиці – у нашому матеріалі.

Підписантами виступили ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та директор центру «Освіторіум» Андрій Маслов.

«Ми очікуємо досягнень, практичних результатів та в цілому ефективної співпраці. Переконаний, що налагоджене співробітництво буде сприяти взаємодії, напрацюванням, а також спільним здобуткам. Так, наприклад, у нашому університеті зараз проходять вибори до студентсько-курсантської ради, створюється новий амбітний колектив дівчат та хлопців, які налаштовані на співпрацю, організацію та проведення різноманітних заходів», – підкреслив ректор.

У рамках зустрічі Андрій Фоменко також розповів про наукові та освітні напрацювання Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, а також результати плідної взаємодії у міжнародному напрямі та нові ініціативи.

Про важливість підписаного меморандуму висловився і Андрій Маслов.

«Підписаний сьогодні меморандум – це початок плідної роботи. Ми із задоволенням познайомимось із представниками новоствореної студентсько-курсантської ради у вашому закладі вищої освіти і сподіваємось, що зможемо отримати спільні напрацювання і запланувати подальшу співпрацю на майбутнє», – зауважив директор центру «Освіторіум».

Зазначимо, що одним із ключових напрямів діяльності центру «Освіторіум» є розвиток студентської молоді та органів студентського самоврядування, а серед основних завдань – соціалізація, інтелектуальний та творчий розвиток, популяризація здорового способу життя, забезпечення громадянської освіти молоді, а також працевлаштування та зайнятість у вільний час тощо.

 

 


416