Міжнародне стажування стартувало!

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Аспіранти та докторанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочали наукове стажування на базі Академії правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі Республіки Казахстан. Таке співробітництво в галузі освітньої та наукової-дослідницької діяльності реалізується у рамках підписаного між закладами освіти меморандуму.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася проректорка ДДУВС Лариса Наливайко, яка відзначила, що університет тривалий час активно співпрацює з академією. «Вже маємо значні досягнення у проведенні спільних науково-практичних заходів, підготовці публікацій. Наукове стажування допоможе знайти нові підходи у науковій діяльності, зібрати емпіричний матеріал досвіду країн СНД для написання дисертаційних досліджень нашими аспірантами і докторантами», – зазначила вона.

Участь у заході взяли начальниця відділу докторантури та аспірантури Дарія Лазарева, директорка Інституту післядипломної освіти Академії правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі Республіки Казахстан Сапаралієва Сауле Мамирбековна, заступник директора Інституту післядипломної освіти Академії Рустем Нугманов, докторанти та аспіранти ДДУВС: Вікторія Руфанова, Юлія Рябчук, Наталія Резцова, Ірина Шило, Юлія Гришко, Ірина Руденька, Діана Гаращук, Артем Гога, Віта Первій та Ірина Дворнікова.

До присутніх на онлайн-зустрічі також звернулися директор Інституту післядипломної освіти Академії Сапаралієва Сауле Мамирбек Кизи та її заступник Рустем Нугманов. Вони запевнили, що аспіранти та докторанти університету обов’язково отримають нові знання та цінні поради від керівників стажування академії.

Після завершення зустрічі були обговорені подальші перспективи та напрями співробітництва між університетом та академією.

За результатами проходження наукового стажування представники ДДУВС отримають відповідні сертифікати.

 

 


1 363