Результати стажування підтверджено!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся захист стажування слухачів магістратури факультету превентивної діяльності. Захід проходив у форматі з елементами поліцейського квесту відповідно до санітарно-протиепідемічних норм.

Слухачі магістратури у рамках захисту продемонструвати знання нормативно-правових актів, а також професійні компетентності, здобуті у територіальних підрозділах превентивної діяльності.

Результати магістрів оцінювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли адміністративно-командний склад факультету, науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності, а також практики – поліцейські Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Під час захисту стажування перевірялося оформлення звітної документації, зокрема відгука-характеристики, а також щоденника стажування. Слухачі магістратури розповіли про найбільш цікаві ситуації в ході проходження стажування, а також продемонстрували навчальні матеріали.

Приготували для здобувачів вищої освіти і поліцейський квест: необхідно було розв’язати нетипове індивідуальне завдання з практичної діяльності, скласти процесуальний документ та презентувати алгоритм дій поліцейського у тій чи іншій ситуації.

У підсумку всі 14 слухачів магістратури отримали високі бали та схвальні відгуки щодо результатів стажування.

 

 


372