Вітаємо ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрія Фоменка з Днем народження!

Новини університету

Шановний Андрію Євгеновичу! Ваші професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег, курсантів та студентів. Ваш оптимізм та невичерпна енергія передаються нам і спонукають до розвитку всі підрозділи. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою та відкривати нові перспективи.

Під Вашим керівництвом Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ став одним із лідерів вищої освіти регіону та країни. Сьогодні ДДУВС – більше, ніж просто заклад освіти. Це місто талановитих студентів і курсантів, місто перспективної науки, місто успішного та красивого майбутнього.

Колектив університету інноваційної освіти бажає Вам, Андрію Євгеновичу, подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань.

Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку та зміцненню досягнень університету. А наш колектив завжди Вас підтримає!

Нехай збудуться всі бажання та прагнення, збережеться все добре, що є у Вашому житті, примножаться миті радості, любові та оптимізму!

 

 


903