Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Соціально-гуманітарні виміри правової держави»!

Анонси університету

30 квітня 2021 кафедра соціально-гуманітарних дисциплін Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Соціально-гуманітарні виміри правової держави».

Головною метою конференції є створення професійного майданчика для відкритого діалогу, обміну думками, інформацією та практичним досвідом щодо широкого кола актуальних проблем сучасності, в тому числі перспектив розвитку соціально-гуманітарних наук в умовах європейської інтеграції.

Тематичні напрями конференції:

– Правова держава та громадянське суспільство: минуле та сьогодення.

– Трансформація влади та законодавства в Україні як фактор європейського розвитку українського суспільства.

– Глобальні політико-правові проблеми міжнародного простору.

– Національні пріоритети гуманітарного розвитку України.

– Гендерна рівність як складова правової держави.

– Освітні тренди сучасності.

– Мовні аспекти процесу євроінтеграції України.

До участі у науково-практичній конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, здобувачі вищої освіти.

За результатами роботи науково-практичної конференції буде видано збірник матеріалів конференції у PDF-форматі. Публікація матеріалів БЕЗКОШТОВНА!

Вимоги до оформлення матеріалів: оргкомітет конференції приймає тези доповідей обсягом до 5 сторінок (українською, російською та англійською мовами), набрані у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм.

Матеріали (тези та заявка на участь) надсилаються електронною поштою на e-mail: k_sgd@dduvs.edu.ua з поміткою «На науково-практичну конференцію».

Конференція буде проводитись у дистанційному форматі з використанням платформи Zoom.

Ідентифікатор та пароль конференції буде надіслано учасникам на електронну адресу.

Початок конференції: 10.00.

Електронна адреса: k_sgd@dduvs.edu.ua

Контактні телефони: +380 50 77 66 771 (Олексій Халапсіс), +380 67 77 42 192 (Ольга Головіна).

 

 


965