Самбісти ДДУВС підкорюють нові спортивні вершини

Новини університету

У Дніпрі відбувся Чемпіонат ФСТ «Динамо» України за програмою комплексних змагань «Динаміада-2021» з самбо. Першість виборювали представники збірних команд правоохоронних органів та рятувальних служб. Викладачі, курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завоювали 6 призових медалей.

Команди були сформовані з числа військовослужбовців, осіб рядового, начальницького складу та працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області, курсантів та студентів профільних навчальних закладів – колективних членів обласної організації Товариства.

Чемпіонат проходив у напруженій та безкомпромісній боротьбі, в ході якої визначились переможці в особистому та командному заліках.

В особистій першості переможцями та призерами стали:

1 місце – старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський (вагова категорія до 71 кг).

2 місце – студенти юридичного факультету Роман Березюк, (вагова категорія до 79 кг) та Кирило Бондаренко (вагова категорія до 58 кг).

3 місце – курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Ілля Дюк (вагова категорія до 98 кг), Роман Кіяшко (вагова категорія до 88 кг), Владислав Таран (вагова категорія до 58 кг).

За підсумками змагань команда ДДУВС стала срібним призером, перемогу одержали самбісти Центрального територіального управління Національної гвардії України.

Усі призери були нагороджені дипломами, медалями та кубками.

 

 


478