У ДДУВС відбулася патріотична вікторина

Новини університету

До відзначення 30-річчя незалежності України на кафедрі теорії та історії держави і права Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулася патріотична вікторина на тему «Роль акта проголошення незалежності України в новітній історії Української держави».

Учасниками заходу стали:
– команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Команду очолила Світлана Радченко;
– команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування. Очолила курсантів Валерія Варич;
– команда факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань. Очолив команду Артур Мироненко.

Модератором вікторини виступила доцент кафедри Марина Саєнко.

Історико-правова вікторина складалася з 2-х конкурсів: «Бліц-опитування» та «Брейн-рингу». Змагання проходили у доброзичливій атмосфері, з притаманним духом конкурентності та суперництва. Між учасниками вікторини велася активна інтелектуальна боротьба.

У ході вікторини були висвітлені цікаві історичні факти та події, які відіграли значну роль в новітній історії української держави. Здобувачі вищої освіти продемонстрували належний рівень знань із конституційного права, історії держави та права України, а також вміння працювати у групах.

Викладачі кафедри відзначили, що такий формат дозволяє покращити рівень знань з конституційного права, історії держави та права України, відпрацювати застосування навичок на практиці, а також налагодити відносини у колективі.

За результатами вікторини 1 місце розділили команди факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань та факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, 2 місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Всі учасники отримали гарний настрій та запал до нових перемог.

 

 


619