Ліквідуємо сміття: курсанти ДДУВС разом із патрульними поліцейськими влаштували еко-акцію!

Новини університету

Чистий Четвер із чистими намірами! У випадку курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – не тільки намірами, а й діями. Так, сьогодні майбутні поліцейські разом зі співробітниками патрульної поліції влаштували справжню екологічну акцію у місті. Подробиці – у нашому матеріалі.

Курсанти 2 курсу факультету превентивної діяльності під керівництвом фахівця капітана поліції Олександра Сергієва прибрали прибережну територію річки Самара у Самарському районі міста.

Акцію ініційовано Управлінням патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як зазначають курсанти, долучилися до екологічної акції із задоволенням, адже розуміють, що обов’язок правоохоронця – це постійна допомога суспільству.

«Спільно з представниками патрульної поліції зібрали декілька пакетів сміття, адже територія навкруги дуже забруднена. Нашу акцію ми приурочили до Чистого Четверга, але я гадаю, що підтримувати чистоту довкілля треба постійно. Ми як майбутні правоохоронці завжди раді прийти суспільству на допомогу, зробити добру справу. Надалі плануємо організовувати подібні акції», – розповідає курсант 2 курсу Ілля Кузнєцов.

 

 


350