Національна економіка: сучасні формати дослідили у ДДУВС

Новини університету

Нещодавно у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся регіональний науково-практичний семінар «Національна економіка та інфраструктурні проєкти». Захід організовано кафедрою аналітичної економіки та менеджменту факультету соціально-психологічної освіти та управління.

Семінар проходив у форматі ZOOM-конференції.

Відкрила захід проректорка ДДУВС Лариса Наливайко.

Серед запрошених спікерів – представники наукової спільноти: доцентка кафедри фінансів і обліку Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій Вікторія Гнєушева, доцент Класичного приватного університету (м. Запоріжжя) Олександр Дяченко, доцентка Полтавського державного аграрного університету Яна Дробота.

Долучилися до заходу декан факультету соціально-психологічної освіти та управління Наталія Верхоглядова, а також студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара та ДДУВС.

У рамках семінару спікери презентували доповіді щодо формування сучасної структури та інфраструктури національної економіки, управління ризиками інфраструктурних проєктів в Україні, регулювання національної економіки тощо.

Учасники семінару підготували до заходу понад 40 доповідей.

 

 


579