З радістю, гордістю та надією у серцях! У ДДУВС відбувся урочистий випуск магістрів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів магістратури факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». За підсумками навчання та атестації 14 випускників отримали дипломи магістрів.

Зі словами привітань до молодих лейтенантів поліції звернувся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко.

«Рівень магістра – це високий рівень. Ця освіта у подальшому відкриває перед вами можливості очолювати підрозділи, обіймати керівні посади, а також займатися викладацькою діяльністю. Бажаю, щоб отримані в університеті знання ви змогли успішно впроваджувати на практиці, постійно вдосконалювали їх і не зупинялися на досягнутому. У кого є бажання розвиватися професійно не тільки в практичній діяльності, а й у науковій, запрошуємо продовжити навчання в університеті. У нас для цього є всі можливості – це і відділ докторантури та аспірантури, це і курси підвищення кваліфікації, різного роду семінари та тренінги», – промовив ректор.

Андрій Євгенович щиро побажав магістрам успіхів, натхнення та професійного зростання.

Після привітань керівництва та викладачів навчального закладу розпочалася урочиста церемонія вручення дипломів.

Диплом з відзнакою, вітальну листівку та пам’ятну нагороду отримала лейтенантка поліції Валерія Кучеренко.

Всі випускники були нагороджені ювілейною медаллю «55 років ДДУВС».

«Закінчення університету – велике свято для нас. За час навчання ми зрозуміли особливості роботи в різних підрозділах поліції, знаємо, як важливо бути фахівцем своєї справи, бути фахівцем з усіх галузей юриспруденції, як за допомогою закону та натхнення можна змінювати світ. Ми знаємо, як зібратися з духом і виконати покладені на нас обов’язки. Ми стали однією дружною сім’єю, не раз виручали один одного і завжди могли покластися один на одного», – поділився спогадами про навчання Ілля Федін.

До привітань приєднується вся багатотисячна родина університету. Бажаємо випускникам наполегливості та успіхів у всіх починаннях, здійснення мрій і реалізації життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву кар’єрного росту та професійного становлення!

 

 


519