До уваги вступників для здобуття ступеня вищої освіти магістра!

Анонси університету, Новини університету

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) триватиме з 9.00 11 травня до 18.00 03 червня 2021 року.

Для здійснення реєстрації потрібно надати до приймальної комісії ДДУВС наступні документи:

• заповнену заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

• документ, що посвідчує особу (паспорт);

• облікову картку платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

• документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) або довідку, видану за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу;

• документ, що є підставою зміни ПІБ (у разі наявності розбіжностей ПІБ у паспорті з іншими документами);

• фотокартки 2 шт 3*4 для документів із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

Для здійснення реєстрації в дистанційному режимі необхідно надіслати на електронну адресу приймальної комісії ДДУВС pk_dduvs@ukr.net скановані копії (фотокопії):

• заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідної для оформлення екзаменаційного листка;

• документа, що посвідчує особу (паспорт);

• облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

• документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) або довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу;

• документа, що є підставою зміни ПІБ (у разі наявності розбіжностей ПІБ у паспорті з іншими документами);

• фотокартки для документів із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

У темі листа обов’язково слід зазначати прізвище, ім’я, по батькові вступника, а в тексті листа – повторно прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та номер облікової картки платника податків (за наявності). Усі перелічені вище документи та додаткова інформація мають бути відправлені одним листом. Сканкопії та фотокопії повинні бути чіткими та якісними. Розмиті, обрізані документи, на яких не видно всіх реквізитів, не будуть прийматися, оскільки це може спричинити неточності під час реєстрації.

Після надходження листа представник приймальної комісії ДДУВС перевіряє наявність документів, що необхідні для реєстрації вступника, і надсилає відповідь про отримання документів (на електронну адресу, з якої надійшли документи).

Якщо відомості, надані вступником, будуть потребувати уточнень, представник приймальної комісії університету за допомогою засобів мобільного зв’язку деталізувати всі дані зі вступником.

Якщо після перевірки документів встановлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, на електронну адресу, з якої надійшли документи, буде надіслано повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Якщо вступник надав усю необхідну інформацію та може бути допущений до складання ЄВІ/ЄФВВ, представник приймальної комісії університету здійснює реєстрацію такої особи на вступні випробування, зазначаючи всі дані, внесені вступником до заяви-анкети. Виконавши всі необхідні дії для реєстрації вступника, представник приймальної комісії формує екзаменаційний листок і надсилає скановану його копію на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті.

Вступник має перевірити інформацію, зазначену на сканкопії екзаменаційного листка, а в разі виявлення помилок – звернутися до приймальної комісії для з’ясування ситуації. Оформлений екзаменаційний листок зберігається в приймальній комісії, його видають вступнику особисто.

Факт видачі фіксують у журналі видачі екзаменаційних листків. Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступник повідомив про таку необхідність в анкеті. У цьому випадку в журналі видачі екзаменаційних листків фіксують реквізити відповідного поштового відправлення.

 

 


672