Самбісти ДДУВС здобули на Динаміаді декілька призових місць!

Новини університету

Чемпіонат з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада-2021» завершився у Харкові. За перемогу боролися збірні закладів вищої освіти в системі МВС, Національної гвардії України тощо. Усього – 90 учасників, серед яких і збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

За результатами змагань курсанти ДДУВС здобули 4 місце у загальному заліку.

Підготували команду старші викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський та Андрій Кириченко.

Як розповідає Володимир Рогальський, через травму в одного з учасників до бронзової нагороди збірній ДДУВС не вистачило усього декілька очок.

«У передфінальному поєдинку один з курсантів травмувався та не зміг продовжити поєдинок. У цілому ж результат нашої збірної оцінюємо добре. Але попереду – нові тренування, де хочемо акцентувати увагу на відпрацюванні технічної складової прийомів і тактики ведення бою», – зазначив тренер.

Натомість, здобули призові місця в особистих заліках. Так, курсант факультету органів досудового розслідування Ілля Дюк став переможцем у ваговій категорій до 88 кг.

Окрім цього, 3 місце у ваговій категорії до 88 кг посів курсант факультету органів досудового розслідування Роман Кіяшко.

 

 


533