Запрошуємо взяти участь у Регіональному семінарі «Актуальні проблеми криміналістики та судової експертизи»!

Анонси університету

28 травня 2021 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Регіональний семінар «Актуальні проблеми криміналістики та судової експертизи». Захід організовано кафедрою криміналістики та домедичної підготовки.

До участі у семінарі запрошуються вчені, практики та фахівці у сфері судової експертизи та криміналістики, а також науково-педагогічні працівники, аспіранти, студенти та курсанти вищих навчальних закладів.

Метою семінару є обговорення актуальних проблем криміналістики та судової експертизи, кримінального процесу, узагальнення наукового і практичного досвіду щодо їх розв’язання в контексті протидії злочинності.

Місце проведення круглого столу: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кафедра криміналістики та домедичної підготовки, кабінет 440.

Робота семінару розпочнеться о 13.00.

Форма проведення: очна, заочна.

Робочі мови семінару: українська, англійська.

ВИМОГИ для участі у регіональному семінарі необхідно до 21 травня 2021 року надіслати електронний варіант тез доповідей (див. зразок) на одну з електронних адрес: e-mail: ennkkdp@gmail.com; e-mail: pira@ua.fm; (з поміткою «На семінар»).

Контакти організаційного комітету:

Телефони:

(067) 633-83-27 – Пиріг Ігор Володимирович (професор кафедри);

(097) 910-89-07 – Єфімов Микола Миколайович (доцент кафедри).

 

 


499