Запрошуємо для участі в конкурсі на здобуття стипендій імені Фулбрайта!

Новини університету

Триває прийом заявок для участі в щорічному конкурсі на здобуття стипендій імені Фулбрайта – Fulbright Visiting Scholar Program 2022-2023.

Fulbright Visiting Scholar Program надає можливість проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців.

У конкурсі можуть брати участь:

1) кандидати наук, доктори філософії/доктори мистецтва, доктори наук;

2) дослідники без наукового ступеня з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), з досвідом науково-дослідної роботи не менше семи років, з наявними публікаціями (статті, монографії або ж розділи в монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) наукових фахових виданнях;

3) діячі культури й мистецтва, фахівці з бібліотекарства та музейної справи, журналісти та громадські діячі – з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), досвідом роботи не менше семи років, значними професійними досягненнями, науковим доробком в обраній галузі дослідження (статті, монографії або ж розділи в монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) фахових наукових виданнях.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Загальні вимоги до кандидатів:

мати українське громадянство та проживати в Україні на час проведення конкурсу;

рівень знання англійської мови достатній для професійного спілкування в англомовному науковому середовищі;

повернутися в Україну на 2 роки після завершення терміну гранту відповідно до вимог візи J-1, що її отримують учасники програм обмінів.

Детальніше про програму, перелік документів для участі в конкурсі та вимоги до їх оформлення: http://fulbright.org.ua/uk/fulbright-visiting-scholar-program/

Щопонеділка о 15.00 на платформі ZOOM проводимо онлайн-консультації для аплікантів Visiting Scholar Program.

Зареєструватися можна тут: https://docs.google.com/forms

 

 


333