Булінгу – ні!

Новини «Академії поліції»

«Стоп булінг» – саме за такою назвою до Міжнародного дня протидії булінгу в Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» відбулася просвітницька акція. Ініціювали захід у рамках діяльності Молодіжної поліцейської академії. Докладніше – у матеріалі.

Упродовж двох тижнів представники загальноосвітніх шкіл Запоріжжя готували творчі роботи у трьох категоріях: твори образотворчого мистецтва «Булінг. Мої знання», відеопрезентація «Що я знаю про булінг», а також відеоролик «Протидія булінгу». Загалом учасники акції презентували понад 70 робіт.

Як розповідають фахівці центру, булінг – дуже поширене соціальне явище, адже практично в кожній школі є учні, які стають об’єктами відвертих глузувань або навіть знущань. Саме тому за словами викладачів, метою заходу є інформування школярів про витоки насильства, а також закріплення навичок протидії насильству.

«Більшість дітей не знають, як самостійно розв’язати певні проблеми, тому за допомогою саме таких заходів можливо донести до учнів, як потрібно діяти у подібних ситуаціях: не соромитись і звертатися за допомогою до батьків, психологів, викладачів», – зауважив директор Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Микола Назаренко.

Усі просвітницькі ролики та творчі роботи будуть використовуватися в подальшому навчальному процесі в школах міста та безпосередньо академії поліції.

 

 


848