Привітання ректора ДДУВС Андрія Фоменка з Днем науки!

Новини університету

Шановні колеги-науковці!

Традиційно, у третю суботу травня Україна відзначає День науки. Безумовно, найціннішим рушієм розвитку суспільства є інтелектуальний ресурс. Без наукового працівника не буде прогресу, а тому головним завданням кожного закладу освіти є розвиток передових досліджень, надійна підтримка науковців у їхніх планах, нерідко найсміливіших задумів.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ на сьогодні став потужним осередком науки. Ми чимало зробили й надалі будемо продовжувати створювати максимально комфортні умови для розвитку науки в університеті, для активізації дослідницької роботи, наповнення матеріально-технічної бази та надання широких можливостей молодим та досвідченим вченим.

Щиро вітаю зі святом усіх причетних до її величності Науки: академіків, професорів, доцентів, викладачів, аспірантів, ад’юнктів, студентів та курсантів.

Я дякую за вашу творчу працю, за досягнення й відкриття, за кожного фахівця, якого ви підготували. Щиро зичу кожному з вас наснаги, професійної інтуїції, розвитку, росту та нових здобутків!

Андрій Фоменко

 

 


319