Офіційний запуск програми EU for Integrity для Східного партнерства

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

20 травня відбудеться онлайн-відкриття програми EU for Integrity, мета якого підтримати країни Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна) в реформах і боротьбі з корупцією. Програму фінансує ЄС і реалізує Організація економічного співробітництва і розвитку, а також організація «Відкритий уряд».

EU for Integrity підтримає країни Східного партнерства в боротьбі з корупцією і дотриманні антикорупційного законодавства, забезпечивши їх інструментами контролю в цій галузі. Програма допоможе урядам і громадянському суспільству просувати найважливіші реформи в цьому секторі за підтримки «Відкритого уряду». Реформи сприятимуть верховенству права, справедливого правосуддя і відкритого громадянського суспільства – визначних об’єктів соціально-економічного відновлення після COVID-19. Відкриті реформи в цих областях необхідні для позитивних змін для громадян і економіки країн Східного партнерства.

Офіційний запуск EU for Integrity відбудеться 20 травня о 17:00 в Zoom. На захід можуть зареєструватися всі бажаючі. Презентації на англійській будуть перекладатися російською мовою. Захід пройде в рамках Тижня «Відкритого уряду».

Дізнатися більше

 


351