«Ви – генератор розвитку університету!»

Новини університету

Про це зазначив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко під час зустрічі з новим складом студентсько-курсантської ради. Подробиці – у нашому матеріалі.

У ході зустрічі ректор ДДУВС підкреслив, що до складу студентсько-курсантської ради увійшли найбільш гідні та цілеспрямовані представники молоді.

«Організація різноманітних заходів залежить безпосередньо від вашої ініціативності. Ви – прогресивна молодь, тому чекаємо від вас креативні ідеї, які ми готові підтримати на етапі втілення в життя. Зі свого боку маємо всі напрацювання, достатньо практичного досвіду та необхідні умови для розвитку», – зауважив Андрій Євгенович.

Також ректор акцентував увагу на тому, що за кожним із напрямів діяльності СКР є професійний підрозділ, який корегує та спрямовує роботу. Із представниками цих відділів є можливість консультуватися та спільно працювати над втіленням різноманітних проєктів.

«Підтримку досвідчених фахівців вам буде забезпечено, але ключові ідеї та бачення їх реалізації – це Ваше завдання. Ви – майбутні юристи, а юрист має вміти висловлювати думку та аргументувати власну позицію. У цілому плідна співпраця та взаємодія між СКР та структурними підрозділами дозволить досягти гарних результатів!» – наголосив Андрій Фоменко.

До нового складу студентсько-курсантської ради також звернулася екс-голова самоврядування, курсантка 4 курсу факультету органів досудового розслідування Віолетта Рец. Вона зазначила, що СКР було модернізовано, адже до структури увійшли нові відділи.

«Пам’ятайте, що ви працюєте не кожен на свій відділ, ви всі – одна команда. Запорука вашого успіху – це згуртованість. Якщо хтось із вашої команди пропонує нову ідею, підтримуйте її, доповнюйте і робіть все задля її успішної реалізації. Ви єдиний механізм, тому ваше завдання – вивести ДДУВС на новий щабель розвитку», – підкреслила Віолетта Рец.

Ректор Андрій Фоменко подякував курсантці за активну діяльність та досягнення у різноманітних конкурсах.

Діюча голова СКР, курсантка 3 курсу факультету органів досудового розслідування Анастасія Чечель відкрила офіційну діяльність нового самоврядування із пропозицій та анонсування ключових планів на найближчий час. Так, курсантка розповіла, що науковий відділ планує організовувати просвітницькі заходи щодо наукових перспектив: як писати наукові роботи, у яких конкурсах можна брати участь, де публікувати тези тощо.

Щодо спортивного напряму Анастасія Чечель зазначила, що передбачається проведення масових турнірів та чемпіонатів з кросфіту, волейболу та баскетболу. Розповіла і про творчі та культурні конкурси, а також профорієнтаційну роботу, яка вже триває за підтримки нових членів СКР.

Окрім цього, курсантка анонсувала співпрацю студентсько-курсантської ради з Молодіжною радою Дніпра.

 

 


544