Насолоджуйтеся весною і творіть науку!

Новини університету

Під таким девізом відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція за темою «Проблеми формування громадянського суспільства в Україні». Захід у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проходить 9-й рік поспіль.

На думку завідувача кафедри Кирила Недрі у 2021 році більше ніж достатньо інформаційних приводів для проведення конференції: 30 річниця Незалежності України, 25 років з часу ухвалення Верховною Радою Конституції України та 55 річниця ДДУВС.

Захід зібрав науковців і практиків з 13 регіонів нашої держави, представників безпекового сектору, органів центральної влади, науково-дослідних установ.

«Напрямки роботи конференції були обрані виходячи з охоплення проблематики гуманітарних дисциплін, які формують світогляд сучасників», – зазначив Кирило Недря. Зокрема, учасники обговорили наступні теми: «Соціально-світоглядні реалії постпандемічного світу та України: філософія «нової нормальності»; «Незалежність крізь призму політико-правових змін»; «Соціально-психологічна сутність комунікації: від інформації до інформаційної зброї»; ««Червоні лінії» правоохоронної системи: межа закону та свободи».

За підсумками конференції видано збірник матеріалів, отримано нові знайомства та досвід.

 

 


840