Міжнародна програма підвищення кваліфікації для викладачів

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

The International Historical Biographical Institute запрошує вчителів, керівників закладів освіти, вихователів дошкільних закладів, методистів та науково-педагогічних працівників взяти участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації «Разом із визначними лідерами сучасності: цінності, досвід, знання, компетентності і Технології для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу».

В червні – на початку липня, ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти.

В програмі візьмуть участь 6 лауреатів Нобелівської премії, 5 лауреатів Пулітцерівської премії, 7 лауреатів премії Оскар, 47 лауреатів інших Міжнародних премій.

Розклад виступу спікерів: https://bit.ly/3wWgqOD

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час (зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Забезпечується переклад та можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Що дає вам участь в цій програмі?

• Дозволить успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії і педагогічні звання.

• Міжнародний Сертифікат, оформлений згідно вимог українського законодавства, про проходження Міжнародної програми на 120 годин або 4 кредити ECTS (з них 15 годин інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS).

• Присвоєння кваліфікації Міжнародного Вчителя/Викладача, що визнається в 120 країнах світу.

• Цікаві та знамениті спікери, зокрема, Ілон Маск, Ангела Меркель, Камала Харріс, Стівен Спілберг, Тереза Мей, Джефф Безос, Арнольд Шварценеггер, Джоанн Роулінг, Шакіра, Селена Гомес, Марк Цукерберг та інші.

Реєстрація продовжена до 7 червня 2021 року через офіційну електронну пошту Інституту whfp.education@gmail.com
Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1 500 гривень.

Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми в розмірі 29 500 гривень.

Видача міжнародних сертифікатів: до 15 липня 2021 року.

В даний час, згідно міжнародних стандартів роботи, учасникам програми вже надсилається для попереднього ознайомлення і перевірки на правильність написання їх даних (ПІП), Міжнародний Сертифікат, який буде виданий їм за результатами проходження і дійсний з 15 липня 2021 року. Просимо, уважно переглядати свою електронну пошту!

Дізнатися більше про оновлений докладний навчальний розклад програми, спікерів та порядок реєстрації можна тут: https://bit.ly/3wWgqOD

Керівник в Україні, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович моб. (066) 84-97-595

 


1 120