Вітаємо Ірину Грицай з отриманням диплома професора!

Новини університету

Помічниця ректора з гендерних питань професорка кафедри загальноправових дисциплін ДДУВС Ірина Грицай отримала підтвердження здобутого вченого звання професора.

Привітав колегу та вручив атестат професора ректор Андрій Фоменко.

Ірина Олегівна є автором та співавтором понад 163 наукових та навчально-методичних праць. (scholar.google.com.ua).

За участь у конкурсі на краще наукове, навчальне та періодичне видання в системі МВС України у 2014 році посіла ІІІ місце за підготовку навчального посібника «Неурядові правозахисні організації». Ірина Грицай – лауреат премії за 2 місце у номінації «Теорія управління; адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» у щорічному Конкурсі ім. Святого Володимира на краще науково-правниче видання в Україні (2016 р). Має диплом 1 ступеня учасника Всеукраїнського конкурсу на краще правниче видання у номінації «Довідникові видання» (2016 р).

Також професорка нагороджена медаллю ім. Ярослава Мудрого Академії наук вищої освіти України, грамотою Національної Академії наук України за цикл наукових робіт та іншими державними нагородами.

Колектив університет вітає Ірину Грицай з офіційним підтвердженням наукового здобутку, бажає подальших успіхів та плідної роботи на ниві наукових досягнень!

 

 


917