До захисту правопорядку приступити!

Новини «Академії поліції»

Випуск слухачів відбувся у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Дипломи вручили 79 слухачам центру.

До лав правоохоронців урочисто увійшли випускники з 13 областей України: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Хмельницької та Черкаської.

У рамках святкового заходу поліцейські заспівали гімн, а також вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Найактивніші зі слухачів отримали грамоти за участь у житті академії поліції.

Традиційним для центру став так званий «парад монет», як символ успішної служби.

Із новим життєвим досягненням випускників привітали помічник ректора ДДУВС Володимир Ковбаса, а також начальник управління логістики та матеріального забезпечення ГУНП в Запорізькій області капітан поліції Павло Старостенко.

Зі словами привітання до новоспечених поліцейських звернувся директор центру Микола Назаренко.

«Спільна мета усіх поліцейських – забезпечити правопорядок та спокій в державі, служити суспільству та захищати кожного громадянина. Впевнений, що ви будете сумлінно виконувати свої службові обов’язки, охороняти права та свободи людини в ім’я збереження миру та спокою в Україні. Будьте завжди наполегливими та рішучими в досягненні поставлених цілей! Бажаю витримки та наснаги, оскільки робота поліцейського важка і відповідальна», – зазначив директор.

 

 


368