З перспективою на подальшу плідну співпрацю

Новини університету

На Кіровоградщині відбулася робоча зустріч за участю представників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та ГУНП у Кіровоградській області.

Начальник відділу кадрового забезпечення Андрій Іваниця, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Балабан, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Костянтин Бахчев, декан факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Сергій Обшалов та декан факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Владислав Лазарєв завітали до відомства на запрошення керівника начальника ГУНП у Кіровоградській області Романа Козьякова.

До заходу також долучилися заступник керівника поліції області Сергій Котига, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Олександр Горбенко, начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, вчитель курсу «Захисник України» дитячого ліцею «Лідер» Сергій Савенко, представник відділу професійного навчання УКЗ поліції області Олександр Кравець, а також курсанти та випускники ДДУВС.

У ході зустрічі учасники обговорили можливість проведення занять у рамках навчальної програми, а також у позашкільний час із окремих юридичних дисциплін для учнів 10-11 класів закладів середньої освіти Кіровоградської області. У подальшому, ознайомившись із галузями юриспруденції, діти більш чітко розумітимуть напрямки роботи поліцейських, матимуть необхідні знання і підготовку для вступу до закладів вищої освіти системи МВС.

Представникам ДДУВС презентували роботу тренінгового центру обласної поліції. Його керівник Сергій Дівчук ознайомив гостей із матеріально-технічною базою підрозділу, де поліцейські постійно вдосконалюють рівень своєї професійної підготовки – отримують нові знання та відпрацьовують практичні навички.

 

 


832