Он-лайн семінар «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці»

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує взяти участь в он-лайн семінарі «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці», що відбудеться 27 травня 2021 р. на платформі ZOOM в межах серії вебінарів від Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) Програми ЄС Еразмус+. Спікер заходу – Юрій РАШКЕВИЧ, Член Національного агентства кваліфікацій; Національний експерт з реформування вищої освіти (HERE team) Програми Еразмус+; професор Національного університету «Львівська політехніка»; заступник Міністра освіти і науки України (з вищої освіти та європейської інтеграції) (2017-2019 рр.).

На семінарі будуть висвітлені питання методології побудови та аналізу сучасної освітньої програми, що має передбачати забезпечення відповідності змісту та програмних результатів навчання вимогам ринку праці.

Початок вебінару о 16:00-18:00.

Кількість місць на платформі ZOOM обмежена. Планується трансляція у Facebook на сторінці НЕО в Україні.

Реєстрація обов’язкова. Форми для участі будуть відкриті до 12:00 27 квітня 2021 р. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на вказану е-пошту до 14:00 27 квітня 2021 р.

Цільова група: розробники освітніх і професійних стандартів, експерти з акредитації, викладачі, гаранти і проектні групи з розроблення освітніх програм.

 


272