2 роки курсант – 1 рік слухач: новий практичний етап підготовки активовано!

Новини університету

Персональний розподіл курсантів факультету превентивної діяльності та кримінальної поліції завершився у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. На посади було розподілено хлопців та дівчат, які навчаються за освітньо-професійною програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач».

Захід проходив із цілковитим дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

Із курсантами спілкувалися: ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, декан факультету превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев, а також декан факультету кримінальної поліції майор поліції Сергій Балабан.

Ректор Андрій Фоменко щодо стажування, яке розпочинається у курсантів, зазначив:

«Це новий етап вашої професійної підготовки та чудова можливість отримати максимально можливий досвід і навички, які потім зможете застосовувати у подальшій службовій діяльності. Наразі маєте можливість опанувати весь спектр роботи підрозділів у рамках блоку превентивної діяльності та кримінальної поліції», – підкреслив Андрій Євгенович.

За результатами засідання комісії з персонального розподілу щодо курсантів факультету превентивної діяльності на посади в підрозділах Департаменту патрульної поліції було призначено 32 особи, з них у Дніпропетровській області – 28, Херсонській – 1, Черкаській – 3. Зокрема, на посади в підрозділах ГУНП було призначено 107 осіб, з них у Вінницькій області – 1, Дніпропетровській – 56, Донецькій – 7, Житомирській – 1, Запорізькій – 14, Кіровоградській – 9, Луганській – 3, Миколаївській – 3, Полтавській – 7, Тернопільській – 1, Харківській – 2, Херсонській – 1, Черкаській – 1, Чернігівській – 1.

За рішенням комісії щодо курсантів факультету кримінальної поліції на посади в підрозділах Департаменту патрульної поліції було розподілено 9 осіб, з них у Дніпропетровській області – 28, Запорізькій – 1, Полтавській – 1. Окрім цього, на посади в підрозділах ГУНП було призначено 135 осіб, з них у Волинській області – 1, Дніпропетровській – 89, Донецькій – 11, Запорізькій – 15, Кіровоградській – 8, Луганській – 2, Львівській – 1, Миколаївській – 1, Одеській – 1, Полтавській – 2, Харківській – 1, Черкаській – 2, Чернівецькій – 1.

Курсантам також було доведено порядок персонального розподілу.

 

 


981