Ректор ДДУВС взяв участь у засіданні Регіональної ради підприємців

Новини університету

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко долучився до засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області для обговорення теми «Партнерство влади та бізнесу в соціальних проєктах», що відбулось сьогодні у ДніпроОДА.

Мета проведення круглого столу – побудова конструктивного діалогу між державою, бізнесом та університетами, який можливий лише за умови узгодженості інтересів всіх сторін і зацікавленості у взаємовигідній співпраці.

За словами ректора, ефективна модель партнерства зі сторони Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ включає активну співпрацю зі стейкхолдерами заради забезпечення високої якості підготовки студентів за освітньо-професійними програмами та можливості спілкування студентської аудиторії з фахівцями-практиками.

Також це підтримка важливих соціальних проєктів, як-от співпраця з плазмацентром Biopharma Plasma Дніпро.

Андрій Фоменко, зокрема, зазначив, що сьогодні в університеті майже 300 донорів плазми, і ця кількість постійно збільшується.

«Курсанти нашого закладу – найактивніші учасники донорського руху Дніпра. Переливання крові дозволяє щорічно рятувати мільйони людей. Саме тому свідоме рішення стати донором – це важливий етап становлення суспільства», – зазначив Андрій Євгенович.

Загалом у закладі вищої освіти роблять усі важливі кроки у рамках результативної співпраці університету з бізнесом та державою, а також продовжують розробляти нові ініціативи та можливості.

 

 


810