Запрошуємо долучитися до регіонального круглого столу!

Анонси університету

4 червня 2021 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Регіональний круглий стіл «Організаційно-правове забезпечення функціонування підрозділів превентивної діяльності Національної поліції».

Захід організовано навчально-науковою лабораторією з дослідження проблем превентивної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

До участі у круглому столі запрошуються поліцейські, науково-педагогічні працівники, представники органів державної влади, громадських організацій, а також докторанти, аспіранти та інші здобувачі вищої освіти.

Метою заходу є обговорення актуальних питань превентивної діяльності Національної поліції для формування корисних для практики пропозицій та рекомендацій.

Місце проведення круглого столу: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, навчально-наукова лабораторія з дослідження проблем превентивної діяльності, кабінет 2В.

Робота семінару розпочнеться об 11.00.

Форма проведення: очна, заочна.

Робочі мови семінару: українська, англійська.

Для участі у заході необхідно подати тези доповіді, оформлені за встановленим зразком, до 30 травня 2021 року включно на електронну адресу: e-mail: bochkin.0583@gmail.com з поміткою «Круглий стіл 4.06.2020».

Контакти організаційного комітету: 050-375-41-72 – Олексій Бочковий, 097-608-76-78 – Ірина Дрок.

Інформаційний лист.

 

 


314