У ДДУВС вручили ряд престижних відзнак!

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Сьогодні на засіданні Вченої Ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ приводів для нагороджень вистачало. Науково-педагогічні працівники отримали вчені звання, а ще грамоти та подяки за успіхи у науковій діяльності.

Ступінь доктора філософії було присуджено судді Самарського районного суду міста Дніпра Владі Малихіній та старшій інспекторці відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Євгенії Почтовій. Вони виконали освітньо-наукову програму третього освітньо-наукового рівня зі спеціальності 081 «Право» та успішно захистили свої наукові здобутки під час публічного захисту у разовій спеціалізованій вченій раді.

Старша викладачка кафедри економічної та інформаційної безпеки Світлана Тютченко отримала диплом кандидата економічних наук.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком «ЗА ВІДЗНАКУ В СЛУЖБІ» нагороджений доцент кафедри криміналістики та домедичної підготовки факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Микола Єфімов.

Грамоту МВС України отримав доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Василь Березняк.

Подяку МВС було оголошено старшій викладачці кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Анастасії Аксютіній.

 

 


820