Зустріч зі школярами Синельниківщини

Новини університету

Викладачі та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зустрілися з вчителями та старшокласниками Синельниківської об’єднаної територіальної громади.

Представники юридичного факультету, а також факультету соціально-психологічної освіти та управління провели виїзний день відкритих дверей. До заходу долучилися школярі десяти закладів освіти Синельниківського району.

Гості із ДДУВС розповіли про умови вступу та навчання, організацію практичних занять у тренінгових центрах, особливості дозвілля та відпочинку курсантів і студентів. Старшокласники переглянули презентаційні відеоролики та отримали інформаційну продукцію.

Також було проведено виховну бесіду зі школярами, присвячену Міжнародному дню захисту дітей на тему «Права дитини. Юридична відповідальність дітей в Україні».

Завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Володимир Шаблистий акцентував увагу на адміністративній та кримінальній відповідальності неповнолітніх в Україні. Також зупинився на нововведеннях кримінально-процесуального законодавства.

 

 


458