Ад’юнктів призначено на посади: сьогодні у ДДУВС – розподіл

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Персональний розподіл випускників докторантури та ад’юнктури відбувся сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Із урочистим випуском вітали Сергія Большакова, Владиславу Демідову, Владислава Михайлова, Ганну Турчанікову.

Зі словами привітання до випускників звернувся ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

«Наразі ми активно долучаємо до освітнього процесу практиків, які вже мають за плечима досвід та конкретні навички. Вам бажаю успіхів та натхнення, як в особистому зростанні, так і в професійному, а також бажання самовдосконалюватися. Ніколи не зупиняйтеся на досягненнях, рухайтесь лише вперед!» – зауважив Андрій Євгенович.

Привітав слухачів і заступник начальника слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області Андрій Мельниченко.

«Щиро вітаю всіх із успішним закінченням нового освітнього етапу! Ті з вас, хто повернеться до практичної діяльності, активно впроваджуйте знання, які отримали під час навчання. І навпаки: практичний досвід можна застосувати у науковій діяльності, особливо тим випускникам, які залишаться працювати в університеті», – зазначив Андрій Валерійович.

За рішенням комісії всі випускники успішно виконали програму третього освітньо-наукового рівня за спеціальністю 081 «Право» та направляються для подальшого проходження служби в органи Національної поліції України в Дніпропетровській області.

 

 


1 276