Студвесну активовано: ДДУВС налаштований на перемогу!

Новини університету

Сьогодні у Дніпрі відбувся перший етап міжвузівського конкурсу самодіяльної творчості «Студентська весна-2021». Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляла студія творчого руху «eSTeD».

Відбірковий концерт проходив на базі студії «Дніпро TV» у режимі нон-стоп протягом усього дня. Кожен заклад упродовж 30 хвилин презентував власну концертну програму за тематикою «Битва форматів: онлайн/офлайн».

Команда ДДУВС представила на розгляд журі 7 номерів, у яких взяли участь 55 курсантів та студентів з факультетів превентивної діяльності, органів досудового розслідування, стратегічних розслідувань, кримінальної поліції, а також юридичного факультету.

Як зазначають творчі керівники студії Ірина Григорович та Ольга Кузіна, кількість учасників є символічною, адже цього року виповнилося 55 років із дня заснування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. А ще розповідають: головна ідея усього концертного блоку від студії «eSTeD» – протиставлення онлайн та офлайн-світу, віртуального і реального.

«За нашим задумом, головний герой розривається між двома шляхами: глобальним зануренням у віртуальний світ, соцмережі, власну реальність та пізнанням живих, яскравих емоцій, відчуттям свободи. Ми втілюємо це протистояння на сцені, але відповідь на головне питання (онлайн чи офлайн) залишаємо на розсуд глядача», – пояснює Ірина Юріївна.

Зазначимо, що другий етап фестивалю – оголошення та нагородження переможців – відбудеться у рамках святкування Дня молоді. Загальний призовий фонд цього року склав близько 150 000 грн. Суму буде розподілено серед чотирьох переможців.

 

 


434