Іміджеві та творчі перемоги: у ДДУВС – нові знакові досягнення!

Новини університету

Робочий тиждень розпочали із урочистого нагородження: сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося засідання ректорату. У рамках заходу ректор полковник поліції Андрій Фоменко привітав лауреатів фестивалю «Дзвони Чорнобиля-2021» та володарів номінації «Гран-прі» XII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2021». Подробиці – далі.

Перш за все, подяки за високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти університету до фестивалю «Дзвони Чорнобиля-2021» було оголошено фахівцям відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Ірині Григорович та Ользі Кузіній.

Дипломом лауреата фестивалю патріотичної пісні «Дзвони Чорнобиля-2021» у номінації «Українська сучасна пісня» та призом із символікою фестивалю було нагороджено вокальне тріо ДДУВС: курсантку факультету органів досудового розслідування Марію Пяничук, а також студенток юридичного факультету Юлію Рижко та Дарію Демиденко.

Окрім цього, дипломом лауреата фестивалю у номінації «Пісня – присвята героям-ліквідаторам» нагороджено Юлію Рижко.

Дипломантами фестивалю патріотичної пісні «Дзвони Чорнобиля-2021» у номінації «Українська сучасна пісня» стали: студенти юридичного факультету Даниїл Голуб, Станіслав Литвин та Владислав Колісник у складі вокального тріо.

Зокрема, Владислав Колісник став дипломантом номінації і як сольний виконавець.

У ході засідання ректорату Андрій Фоменко також привітав завідувачку відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Владу Літошко із номінацією «Гран-прі» за міжнародну діяльність на XII Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2021» (World Edu-2021).

«Наш університет був гідно представлений в авторитетному іміджевому конкурсі, за що і маємо високий результат. Бажаю Вам наснаги та подальших професійних досягнень», – зауважив Андрій Євгенович.

 

 


609