Вперше курсанти ДДУВС стануть учасниками програми академічної мобільності

Анонси університету

Заявка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ після ретельної оцінки експертами з України та Великої Британії виграла конкурс на участь у програмі «Студентської Академічної Мобільності (САМ) Україна», що фінансується Європейським Союзом.

Вперше учасниками програми академічної мобільності стануть курсанти ДДУВС. За результатами літньої екзаменаційної сесії 10 найуспішніших здобувачів вищої освіти факультету досудового розслідування зможуть пройти навчання за обміном із зарахуванням академічних годин у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

У рамках програми House of Europe університети із різних регіонів України отримають можливість налагодити співпрацю, а студенти навчатися. Міністерством освіти і науки України серед численних заявок було відібрано дев’ять проєктів мобільності. До складу однієї із просвітницьких «пар» увійшли ДДУВС та ХНУВС.

Бажаючим взяти участь у програмі обміну необхідно звертатися до деканату факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування (тел. (056) 756-45-20).

 

 


416