У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося засідання комісії з персонального розподілу 212 курсантів освітнього ступеня «бакалавр» факультетів підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань, органів досудового розслідування та превентивної діяльності.

За погодженням з керівниками головних управлінь Національної поліції та управлінь стратегічних розслідувань в областях випускники були призначені на посади відповідно до отриманої спеціалізації.

До присутніх звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко.

«Сьогодні ми не прощаємося, продовжуємо спілкуватися, обмінюватися досвідом. Змінюється час, змінюється криміногенна ситуація, способи та форми скоєння злочинів, злочинці теж навчаються, тому навчатися вам доведеться упродовж всього життя. Ми завжди чекатимемо на вас в університеті на курсах підвищення кваліфікації, тренінгах і семінарах. Якщо у вас будуть виникати труднощі, проблемні питання на практиці, пам’ятайте, ми готові їх вирішувати разом із вами, тим самим удосконалюючи практичну складову курсантів, які навчатимуться після вас. Ми відкриті та готові до комунікації з вами щодня задля нашого спільного розвитку та професійного зростання», – зазначив Андрій Євгенович.

У заході взяли участь начальник Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Андрій Даниляк, начальник відділу кадрового забезпечення ДДУВС Андрій Іваниця та декани факультетів.

За результатами засідання комісії з персонального розподілу щодо курсантів факультетів підготовки фахівців для органів досудового розслідування та підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності на посади в підрозділах ГУНП 10 регіонів було призначено 126 осіб, з них у Дніпропетровській області нестимуть службу – 92 особи, Запорізькій – 12, Донецькій області – 6, Кіровоградській – 5, Полтавській – 3, Херсонській – 3, Миколаївській – 2, Волинській, Рівненській, Чернігівській областях – по 1 особі.

За рішенням комісії щодо курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань на посади Управлінь стратегічних розслідувань 19 регіонів було призначено 86 осіб, із них у Дніпропетровській області – 13, Львівській – 6, Вінницькій – 5, Запорізькій – 5, Київській області – 5, у місті Києві – 5, Черкаській області – 5, Волинській – 4, Миколаївській області – 4, Рівненській області – 4, Харківській – 4, Івано-Франківській – 3, Кіровоградській – 3, Полтавській – 3, Донецькій – 2, Одеській – 2, Чернівецькій – 2, Херсонській – 2, Сумській – 2, Житомирській – 1.

Керівництво факультетів привітало молодь із новим етапом у житті, побажало успіхів, впевненості у власних силах та кар’єрного зростання.

 

 


1 028