Курсант ДДУВС Єгор Набока виборов бронзу на чемпіонаті світу з рукопашного бою!

Новини університету

Чемпіонат світу з рукопашного бою серед любителів відбувся нещодавно в Республіці Узбекистан. Честь України у складі збірної відстоював курсант факультету кримінальної поліції Єгор Набока. Про результати спортсмена Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – далі докладніше.

Світовий чемпіонат було організовано Міжнародною федерацією рукопашного бою, Міністерством фізичної культури та спорту Республіки Узбекистан, а також Федерацією рукопашного бою правоохоронних органів Республіки Узбекистан.

Серед учасників – представники понад 30 країн світу: США, Колумбії, Мексики, Киргизької Республіки, Німеччини, Литви тощо.

Курсант ДДУВС Єгор Набока демонстрував свої навички у розділі «Повний контакт».

За результатами турніру курсант ДДУВС посів 3 місце в особистому заліку. Усього збірна України здобула золоту та 2 бронзових медалі.

«Змагання пройшли на досить високому рівні, як на мене. Незважаючи на те, що участь у турнірі брали як професіонали, так і любителі, відбір був справді серйозний. Своїми результатами я задоволений. Наразі розпочинаю підготовку до наступного чемпіонату», – розповідає спортсмен.

До змагань курсанта готували старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель та доцент кафедри Дмитро Петрушин.

 

 


890